Bubby Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kombinuję ostatnio nad jakimś dobrym sposobym na ukrycie mojego numerku IP. Doczytałem się na google że jedynym sposobem na to jest załatwienie sobie serwera PROXY. Czy możecie mi podać adresy WWW i PROXY dberych serwerów udzielających tą usługę? Mogą być darmowe oraz komercyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 http://www.google.com/search?num=100&hl=xx...ng_en%7Clang_pl Czy tak naprawdę k... trudno poszukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tak już szukałem, ale z linków do nich nie dowiem się który jest szybszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 www.multiproxy.org , proxy.prv.pl . Jest b. duzo stron o proxy - a szukanie odpowiedniego adresu to tez mozolna praca (polecam wybranie ktoregos z krajow europy wschodniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ewentualnie spytaj sie swego dostawcy intanetu czy nie udostepnia takowego bayereczka ktory ci sie marzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ewentualnie spytaj sie swego dostawcy intanetu czy nie udostepnia takowego bayereczka ktory ci sie marzy ;) Pytałem się. Dla SDI nic nie mają, a dla NEO+ AFAIR coś było. Z tym że NEO+ nie ma stałego IP i do tego nie bedą jeszcze zakładać NEO+ przez najbliższy rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 http://www.klubin.hrleon.com/download.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Jesli znajdziesz juz proxy to mozesz zechciec je przetestowac. Polecam Advanced Administrative Tools 5 :D jesli bedziesz mial jeszcze jakies problemy lub bedziesz chcial ten program to kofi@wset.edu.pl -- Pozdrawiam Kofi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 TRH o co ci chodzi? ja mam zamowiona instalacje w srode o 16.00 wiec nie wprowadzaj mi chaosu/zametu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 TRH o co ci chodzi? ja mam zamowiona instalacje w srode o 16.00 wiec nie wprowadzaj mi chaosu/zametu :D A co powiedziałem coś nie zgodnego z prawdą?? IMO zalety NEO+ kończą się na dobrym transwerze i darmowym www/e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 [...] i do tego nie bedą jeszcze zakładać NEO+ przez najbliższy rok.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 [...] i do tego nie bedą jeszcze zakładać NEO+ przez najbliższy rok.? Tak. Na SDI czekałem 4 lata. NOE+ najwcześniej założą mi za rok. A najlepsze że mieszkam w Raszynie, miasteczku przylegającym bazpośrednio do Warszawy. Dokładnie to mieszkam obok Okęcia. Całe okęcie ma SDI od 2 lat a ja pomimo że mieszkam 200m od granicy Wawa-Raszyn mam SDI dopiero od stycznia. I jak tu się nie załamać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 pit - tez tego nie rozumiem [EDIT] - sorki nie zrozumialem, ze chodzi o sytuacje u ciebie a nie na cala polske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...