_bartx Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Krótki bench na SS - sprawdzenie możliwości zarówno FC jak i procka kupionego jako super selekt :lol2: FC z racji użytego gazu bardzo średnio tzn. tempy od -37c do -33c, natomiast procek jak dla mnie bdb. Nie sprawdziłem jedynie FSB walla, bo zapomniałem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Eeee, ładnie pociska ta sztuka. Pewnie jakiś selekt od majstra w tej dziedzinie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Fajny procek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Jakie numery procka? Pewnie z Malezji M0 to widać a jaki Batch? Jaki masz vdef? Sztuka ładna. W biosie pewnie ustawiłeś jakieś 1.7v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Q839 Malay vid 1,25v Z biosu P5Q-PRO 1,65-1,6625V (load line calibration włączone) Na AC też ładnie chodzi (4,1GHz 1,34v) ale gorący jak cholera - orthos @ 80c (w coretemp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 ladnie poszed przy takich temp ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Q839A co dalej po tych numerach? Jaka litera A czy B i jakie numery dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 A na AC jaki FSB Wall? Nowy kontener masz, LN2 zalej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 A na AC jaki FSB Wall? Nowy kontener masz, LN2 zalej ;) chyba nie sprawdzal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Batch Q839B185 chociaż nie wiem jakie to ma znaczenie - po prostu jak ktoś chce dobry procek to musi zgłosić się do odpowiedniej osoby :lol2: FSB wall na AC 380MHz tylko i to jest lipa trochę, na SS go nie sprawdziłem, ale też na niego nie natrafiłem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Będziesz jeszcze kręcił tego procka? BO na HWBot.org pare pkt jeszcze mogło by wpaść. Zauważyłem że w Super PI 1M gość ma niższe takty a lepszy czas od ciebie. Edytowane 2 Października 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 takty procka to nie wszystko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Zgadzam się. Kiedy będzie następne podejście bo SS ma się już bardzo dobrze i jest pewnie gotowe dla E5200 ;) Edytowane 4 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Procek już jest u nowego właściciela, ja natomiast wrzucam parę screenów z tym co udało mi się uzyskać. FSB wall już dokuczał, chociaż przypuszczam, ze na lepszym chłodzeniu dało by się jeszcze coś wskórać. Chciałem wskoczyć na 1 miejsce w Spi 32M, brakło tylko 5 sekund... :) Ale mimo wszystko warto było zapłacić trochę więcej za taki procek :lol: 9#CPU-Z 6# SuperPi 1m 2# SuperPi 32m 4# Pifast 1# wPrime 32m 1# wPrime 1024m Edytowane 31 Stycznia 2010 przez BArt_X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...