arthx Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Witam Dzisiaj poubieralem kabelki w ubranka :) :) Pozdrawiam arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 BLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Gdybys mial jakies normalniejsze kolory, to w sumie elegancko i estetycznie by to wygladalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ha ha :) Fajnie! Skad miales takie opaski? Do zasilacza Chieftec tylko kabelki od zasilania mobo sa tak chronionie - sa w takiej siateczce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 to sa otuliny z lin zeglarskich (po wyjeciu rdzenia pozostaje wlasnie taka rurka ) a kolorki w rzeczywistosci sa bardziej zywe, nic te na zdjeciu (mam bardzo slaby aparacik) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No jak by były takie same kolory i takie jak w rzeczywistosci - jaskrawe to ok. Jake zes wtyczke do mobo rozebrał ja molexy tylko dalem rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ale kijowe kolory. Pomysle tez nie nowy. Kolorystyka kabli dla mnie zenujaca. Wszystkie w takim samym kolorze - byloby 100x lepiej. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak zes wtyczke do mobo rozebrał ja molexy tylko dalem rade? Wtyczke od mobo rozebralem przy pomocy wyprostowanego spinacza biurowego o srednicy 1 mm :) wystarczylo wcisnac na odpowiednia glebokosc (9-10 mm), po obu bokach kazdego zlacza. zlacza maja podobne zaczepy jak te w molexach. arthx PS ale mnie objechali za kolorki :) a mialy byc kolorowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tak właściwie to ładniej było by im w rurkach termokurczliwych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hmm ja zrobiłem cos podobnego tylko ż ejedno lite (niebieskie) i bez termokurczliwek na końcach.... po tygodniu doszedłem do wniosku ż ejest obrzydliwe i zdjąłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a ja chce sobie zaplesc hyhy tylko nei wiem jak sie to plecie :))) Bedzie reczna robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ha ha :) Fajnie! Skad miales takie opaski? Do zasilacza Chieftec tylko kabelki od zasilania mobo sa tak chronionie - sa w takiej siateczce. ... no właśnie, nie wiecie gdzie/skąd można kupic/sklecic taką czrną siateczkę :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zawaliłeś jedną sprawe - linkę trzeba wsadzić do zasilacza, a nie kończyć zaraz przed. Co do koloru to trzeba było zostać przy jednym np. żółtym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Chciałem sobie tesh tak kiedyś zrobić ale jakoś to sie rozmyło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 no to zmodyfikowalem tego swojego psu-mod-a :) teraz oslonki sa zolte, wywalilem ta zielona dzdzownice ... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Tak właściwie to ładniej było by im w rurkach termokurczliwychMoże i by wyglądało, ale takie rurki po założeniu na kabelki idące do mobo byłyby zajebiście sztywne, ja zrobiłem sobie okrągły kabel do HDD z właśnie takiej koszulki i wszystko jest bardzo ładnie, bardzo elegancko, gdyby nie to że kabel jest dość sztywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Tak właściwie to ładniej było by im w rurkach termokurczliwychMoże i by wyglądało, ale takie rurki po założeniu na kabelki idące do mobo byłyby zajebiście sztywne, ja zrobiłem sobie okrągły kabel do HDD z właśnie takiej koszulki i wszystko jest bardzo ładnie, bardzo elegancko, gdyby nie to że kabel jest dość sztywny.Wiem coś o tym. Założyłem pare dni temu takie tylko na te od napędów. Do mobo może by tak założyć kilka takich koszulek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja swoje kabelki puscilem w rurkach, wyglada to nawet nawet, ale grunt to to, ze porzadeczek jest :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Rurki termokurczliwe sa beznadziejne bo sie robia twarde po pogrzaniu. Nie wiecie czy mozna gdzies zalatwic takie elastyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Rurki termokurczliwe sa beznadziejne bo sie robia twarde po pogrzaniu. Nie wiecie czy mozna gdzies zalatwic takie elastyczne? Popytaj sie o wezyki igielitowe- przezroczyste, nie spotkalem kolorowych(druga sprawa ze nie szukalem), weze peszla (takie karbowane biale albo czarne), jak chcesz ladne desenie (kratka) to sa weze ogrodowe do wody :D- kolory tez niezle :) Srednice i grubosci- rozne, roznieste. Z igielitu najwiekszy wybor. Do kupienia w sklepach wod-kan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Igielit jest za sztywny. To musi byc jakas guma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Do żucia albo silikonem obkleić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 zmien nicka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie podobaja mi sie kompletnie kolory... :| Polecial bym po tym jakąs farbą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Takie sobie 8) przy zamkniętej obudowie może być :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...