KrzychuG Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Poszukuje programu do pelnego zarzadzania siecia (przekierowanie danych z jednego adresu IP na inny - wymagana opcja, filtrowanie polaczen itp), cos w stylu Routix Netcom (klik) dzialajacego pod Vista/7. Najchetniej jakiegos darmowego badz z limitem do kilku(nastu) regul w wersji darmowej. Routix Netcom jest swietny i sprawuje sie bardzo dobrze, ale niestety nie dziala pod Vista (na sile sie zainstaluje, ale nie widzi urzadzen sieciowych a nie planuja wydawac wersji pod Viste/7 w najblizszym czasie). Przyznam, ze troche sie naszukalem ale pod Viste nic znalezc mi sie nie udalo, standardowy firewall tez niestety nie daje rady a glownie zalezy mi na przekierowaniu danych z jednego IP na inny (korzystam z softu, ktory na sile probuje sie laczyc z konkretnym IP, ktore nie jest juz dostepne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Przyłączam się do prośby. Pozdrawiam Karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Skoro nikt nie byl w stanie udzielic odpowiedzi to pogrzebalem jeszcze w sieci i znalazlem soft, ktory spelnia moje wymagania. Program nazywa sie RusRoute, jest rowniez darmowy (do pewnego stopnia), dziala zarowno pod XP, Vista jak i 7, w wersjach zarowno 32 jak i 64 bitowych. Jedynym o czym trzeba pamietac to, o ile ktos uzywa firewalla z Windowsa, odblokowanie uslugi w firewallu, inaczej mozna miec drobne problemy z siecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...