MarkPL Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Witam Mam takie problem , jestem za routere - czyli w Lan i ustawilem na routerze przekierowania portow od 27000-27030 ale nadal jak tworze serwer to w przy uruchamianiu pokazuje mi IP komputera a nie Neo+ ?? Co robie zle ?? Moj router to dLink 614+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Witam Mam takie problem , jestem za routere - czyli w Lan i ustawilem na routerze przekierowania portow od 27000-27030 ale nadal jak tworze serwer to w przy uruchamianiu pokazuje mi IP komputera a nie Neo+ ?? Co robie zle ?? Moj router to dLink 614+ Moim zdaniem idz z tym na www.board.counter-strike.pl tam ci pomoga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Po pierwsze NEO+ to chyba nie ma stałego IP , po drógie, to chyba z tym IP komputera to idzie poprawnie , wkońcu pod tym IP widza cie inni ( NEO + ma zmienne IP , chyba zewn. ) pokazuje mi IP komputera a nie Neo+nie rozumiem twojego zadnia , NEO + nie ma IP, tylko komputer podłaączony do niej ma IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...