Gosu Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Chcę dokupić sobie grafę do liczenia fizyki jakiś 8800 najlepiej myślałem o 8800 GT czy to dobry wybór? Płytę sobie wymienie na P5Q Deluxe więc porty PCI-e mam tam a nie tak jak w moim P5QC jeden PCIe x16 i 3 x PICe x1 Do tego planuje niebawem swoje HD 4870 wymienić na HD 5870. Zasiłka styknie do tej imprezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pcamator Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Cena HD 5870 na razie zabija... przynajmniej tu - Gigabyte HD5870 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Tak, ale można już kupić w granicach 1300 zł więc nie jest tak żle, a grafę i tak będe zmieniał ale to za jakiś miech (może się coś zmieni) bo teraz mam kilka wyjazdów przed sobą i bym nawet jej nie potestował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...