pix3l Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Witam szanownych, potrzebuję porady w doborze płyty dla procka c2d e6750. Miałem foxconn p35a-s i byłem bardzo zadowolony, niestety płyta padła i zracji upadłosci arche net gwarancje straciłem... Kolejny wybór padł na asus p5ql-e, ktora okazała sie wadliwa i czekam az sklep zwroci pieniadze.... Ktos moze doradzi cos innego w przedziale cenowym 300zł ? Płyta musi miec obsługe RAID (najlepiej ich8/9/10R), oczywiscie delikatne OC jest przewidziane. Edytowane 3 Października 2009 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Może MSI p45 neo-f ? Fajna i ciekawa płytka. Dobre oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=758551293 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Znaczy sie kupiłeś ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Tak, i to sie nawet udało, bo tanio. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...