jujo Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Witam. Chciałem się Was poradzić jakie wybrać słuchawki do ceny 30 zł z przesyłką. Myslalem nad Logitechem Dialog 220 lub jakims Geniusem? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) to mają być nauszne czy mogą być też jakieś pchełki? z pchełek proponuję sennheiser mx200, natomiast z nausznych nie wiem czy w tej cenie znajdzie się coś przyzwoitej jakości. // chyba żeby udało Ci się znaleźć używane Creative HQ-1300. Kiedyś je miałem i jak na słuchawki za 50zł miały całkiem nie złą jakość dźwięku. Basik co prawda słaby ale za to nawet dość nisko schodził ;) Jeśli się pojawią na allegro to cena za używane wyniesie pewnie ok 30zł. Edytowane 4 Października 2009 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujo Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Raczej nauszne, chociaż pchełki też mogłyby być :). Dzieki za rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...