Lukas20 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dlatego jestem takim zwolennikiem uzywania AC, no w ostatecznosci WC ale nei tego :lol: ;) kekekkekek AC uzywac zawsze bede :) Duuuzo tracisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dlatego jestem takim zwolennikiem uzywania AC, no w ostatecznosci WC ale nei tego :lol: ;) kekekkekek AC uzywac zawsze bede :) Duuuzo tracisz :D tak np kompa z WC moze bezproblemowo przewozic/przenosic i nawet jak upadnie to tylko troche wody sie na mobo wyleje [taki maly drobiazg...] ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dlatego jestem takim zwolennikiem uzywania AC, no w ostatecznosci WC ale nei tego :lol: ;) kekekkekek AC uzywac zawsze bede :) Duuuzo tracisz :D tak np kompa z WC moze bezproblemowo przewozic/przenosic i nawet jak upadnie to tylko troche wody sie na mobo wyleje [taki maly drobiazg...] ;) :P :D Mojego bylo mozna (dopoki nie potrzebowalem plyty glownej dac gdzie indziej) i nic sie nie wylewa. I ja nie zakladam upadania kompa. Zreszta moge pojsc o zaklad, ze jesli masz np. Volcano7+ i ci komp upadnie to starty beda wieksza niz kiedy upadnie komp z blokiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dlatego jestem takim zwolennikiem uzywania AC, no w ostatecznosci WC ale nei tego :lol: ;) kekekkekek AC uzywac zawsze bede :) Duuuzo tracisz :D tak np kompa z WC moze bezproblemowo przewozic/przenosic i nawet jak upadnie to tylko troche wody sie na mobo wyleje [taki maly drobiazg...] ;) :P :D Mojego bylo mozna (dopoki nie potrzebowalem plyty glownej dac gdzie indziej) i nic sie nie wylewa. I ja nie zakladam upadania kompa. Zreszta moge pojsc o zaklad, ze jesli masz np. Volcano7+ i ci komp upadnie to starty beda wieksza niz kiedy upadnie komp z blokiem :lol: straty tylko jak urwie zaczepy w sockecie i spadajac polamie graficzna ale rozwazmy bardziej optymistyczna wersje np. moze sie zdazyc ze beda dwie plyty po takim wypadku :jedna z procem ,ramem i Volcano ,a druga z agp i pci i powiedzmy IDE mozna powiedziec ze to beda NMobo i SMobo dlatego lepiej przykrecac plyte srubkami w 6 miejscach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dlatego jestem takim zwolennikiem uzywania AC, no w ostatecznosci WC ale nei tego :lol: ;) kekekkekek AC uzywac zawsze bede :) Duuuzo tracisz :D tak np kompa z WC moze bezproblemowo przewozic/przenosic i nawet jak upadnie to tylko troche wody sie na mobo wyleje [taki maly drobiazg...] ;) :P :D Ojjj chyba nie masz WC. Przy dobrej robocie mozna z tym robic wszystko. Po to montuje wszystko inside, zeby moc go przenosic. Nikt raczej nie zaklada upadku kompa > 2 posty wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...