yogi186 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Witajcie ... wiem że sie może troszku ośmiesze ale dostałem ankiete do wypełnienia od kumpla ... robi ja naprawde fajna laseczka .. więc postanowiłem lekko zabłysnąć ;) ... i jest pare pytanek z którymi mi pomożecie żeby ładnie brzmiały odpowiedzi ;). temat ankiety: postrzeganie kobiet przez społeczeństwo 1. Czym wg pana/i powinna zajmowac sie kobieta 2. Jakie cechy mozna przypisać współczesnej kobiecie 3. Co kobieta powinna robić w swym zyciu by być uważaną za prawdziwą kobiete 4. Jakiego rodzaju prace zawodową powinna wykonywac kobieta 5. Jakich zawodów kobieta nie powinna wykonywać 6. W których zawodach kobiety są lepsze od facetów hehe ... i prosze żeby to nie była jakaś szydera [ zależy mi ;) ] ... Z góry dzięki ... pozdrowiona :).. p.s skasujcie ten temat za dwa dni ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 1. Czym wg pana/i powinna zajmowac sie kobietaTym w czym jest lepsza od mezczyzny 2. Jakie cechy mozna przypisać współczesnej kobieciew mowienie mezczyznie ze jest lepsza od niego we wszystkim :lol: a tak bardziej serio : dobre rozlozenie wszystkich obowiazkow, wszystko pokolei i dokladnie a nie jak faceci ze zabieraja sie za kazda rzecz po trochu i szybko im sie nudzi :wink: 3. Co kobieta powinna robić w swym zyciu by być uważaną za prawdziwą kobieterobic to co jej dyktuje sumienie 4. Jakiego rodzaju prace zawodową powinna wykonywac kobietahmm mozesz jej napisac buisnesswoman albo dyrektorka w duzej firmie 5. Jakich zawodów kobieta nie powinna wykonywaćkurtyzana(kobieta lekkich obyczajow) 6. W których zawodach kobiety są lepsze od facetówkurtyzana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ty nie masz błyszczeć, tylko odpowiedzieć tak, jak TY uważasz. Inaczej ta ankieta do niczego się nie nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 pisze sie od siebie , a nie od kogos - bo to jest oszukiwanie samego siebie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 1. Gotowanie, sprzatanie... 2. hmm..straszne marudy i narzekaja 3. Zobacz 1 4. Jak wyzej 5. wszystko oprocz...(zobacz 1) 6. hmm.. Tu nie ma co sie podlizywac ...sam rob! :P to ma byc Twoje zdanie heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...