MastJedi Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Jestem posiadaczem tego co w temacie i szukam płyty głównej. - nie interesuje mnie SLi/CrossFire i inne takie - RAID - niekoniecznie, aczkolwiek jak będzie to nie będę płakał :) - przydałby się port ATA pod DVD-ROM - bez grafy - raczej nie będę się bawił w OC - nie interesuje mnie dolna półka cenowa, chociaż ta najwyższa to bez przesady :) - stawiam na stabilność i cichość (pasywne chłodzenie chipsetów) - preferuję PS2>USB dla klawiszy i myszy - WiFi, FireWire i inne wynalazki mogą być, ale nie są niezbędne Do tej pory chodziłem wyłącznie na ASUSach i jestem z nich zadowolony. Ale może macie jakieś inne sugestie :) I jeszcze pytanie odnośnie pamięci - PC3 10600, PC3 10660 i PC3 10666. OCB? Znalazłem tabelę ze specyfikacją techniczną i wypisanymi różnicami, ale jeśli w specyfikacji płyty jest napisane, że obsługuje PC3 10600, czy moje pamięci pójdą? Pozdrawiam PS. Proszę o nie wpisywanie postów w stylu - sprzedaj, zmień, ja to bym... Mam co mam i chcę to wykorzystać. Edytowane 8 Października 2009 przez MastJedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MastJedi Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Ok, rozumiem. Już mnie tu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...