nukens Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Witajcie ! Mam pilną sprawę, a mianowicie mój brat kupił sobie ostatnio 18 WoS Haulin i zainstalował to na Win 7 64bit. Ma kartę radek X1950 i do czasu gdy nie miał gry jechał na windowsowych sterach. Lecz po instalacji okazało się że gra wywala błąd, nie było z nim problemu ponieważ wystarczyło zainstalować nowsze sterowniki. Niestety po instalacji jakiego kolwiek sterownika (8.12, 9.1, 9.2) zaczął latać obraz w trybie openGL. Po włączeniu gry obraz skacze nie morzę się ustabilizować. Za to gry w trybie Direct działają poprawnie. Niestety sterowników 9.3 nie mogę zainstalować bo nie chce załadować sterowników ekranu a nowsze stery nie obsługują tej karty :sad: Czy da sie jakoś wyeliminować ten problem czy jedynie reinstalacja windy ?? Przeinstalowanie gry i sterowników nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Rollbacki jakieś? Zasadniczo rzecz biorąc OpenGL pod Win7 64bit kuleje. U mnie OpenGL póki co działa dziwnie wolno (mam kartę ze stajni nVidia) i z tego co czytałem to póki co warto znaleźć ten jeden działający sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Dzięki za odp. chyba zainstaluje mi wersję 32bit bo z tą są same problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...