2002JSQ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Wlaczam komputer i zaczynaja szybko migac wszystkie lampki wlacznie z d-bracketem (4czerwone, co oznacza blad mocowania lub uszkodzenie cpu - lecz tam wszystko wydaje sie byc ok). Poodlaczam wszyskie kable zasilania i poprobuje kilka razy i jest ok? Czy to plyta? Ostatnio od tego efektu padl mi dysk :( Zaznacze ze na kilku zasilaczach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Też miałem coś podobnego na swoim dawnym MSI K7T266Pro2, poszła do naprawy, niechcieli powiedzieć co się stało :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Też miałem coś podobnego na swoim dawnym MSI K7T266Pro2, poszła do naprawy, niechcieli powiedzieć co się stało :| Naprawili czy wymienili ci na nowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Naprawili :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Grimch - za dużo grasz, zzieleniałeś ostatnio :) 220JSQ : jeśli kupiłeś części w sklepie to idź do nich i niech się martwią. masz gwarancję i muszą ci pomóc. w ramach gwarancji oczywiście bo płacić raczej nie będziesz. pewnie płyta jest padnięta, coś nie kontaktuje lub jakaś przerwa się zrobiła. Grinch : może tobie sprzedali używaną zamiast nowej i myśleli że się nie skapniesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...