ricevind Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Witam, interesuje mnie kupno komputera z tej aukcji http://allegro.pl/item775913039_1gb_grafik...monitoring.html. Chciałbym zapytać czy ten zestaw jest wart tej ceny? P.S Aby nie zakładac osobnego tematu mam małe pytanie, czy istnieje możliwość podłaczenia stacjonarnej "skrzynki" do monitora z laptopa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Proc bardzo słaby. Zasilacz do wymiany. Poza tym tam są ddr2, a nie ddr3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricevind Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Dzięki za tak szybką odpowiedź, ale czy za taką cene mogę znaleść coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...