zdradak Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam, Mam płytę główną Gigabyte GA-P35-DS4, 6gb ramu Kingstona 800mhz, procesor Intel Q6600. Zastanawiam się na zakupem Asusa GTX 260, liczę na jakieś podpowiedzi i opinie co do tej karty, ew. podsunięcie pomysłu na inną kartę w tym samym przedziale cenowym. Interesuja mnie także dopisek TOP do nazwy tej karty tutaj -> http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_..._klasy_sredniej <-. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAVAon Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Gainward GTX 260 Golden Sample. Tańsza chyba nawet jest jak dobrze się orientuje. Podatna na OC. do 50% szybkości wentyli nie przeszkadza, powyżej już trochę tak. Nie grzeje się też do niebotycznych temperatur. U mnie max 65 stopni było.tez mam i tez polecam wlasnie tą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Jeszcze tańsza, a w gruncie rzeczy taka sama, jak Gainward jest Palit Sonic - i taką właśnie bym brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdradak Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Dzięki za informacje. Liczyłem na to że ktoś wyskoczy z ATI. A co do ceny, to wolę dołożyć tą 100 niż coś tańszego. I co to jest ten TOP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Asus [tu wstaw dowolne oznaczenie karty] TOP oznacza że kupujesz kartę podkręconą ,na odrobinę lepszych częściach (zwykle pamięci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdradak Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Asus [tu wstaw dowolne oznaczenie karty] TOP oznacza że kupujesz kartę podkręconą ,na odrobinę lepszych częściach (zwykle pamięci). Dzięki :-P A czy tą "odrobinę" można zauważyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...