pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Witam zrobiłem lilka fotek mojego auta po modyfikacji (jesli mozna to tak nazwac) powiedzcie jak sie wam podoba?? Pozdro zdjecia sa Tu!pod zdjeciami kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 No bok bryki zmodowałeś świetnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Słabo, nic nie widać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Yba jednak nie jesteś pionierem w tej dziedzinie, w Polsce Tylu ludzi ma tak zmoddowane samochodzy, że aż :shock: . A jeszcze miesiąc czy półtora temu był cały :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Spokojnie to jest poczatek :D. Zreszta w srodku to mozna by jeszcze specjalne nakladki na pedaly walnac i lux. A na zewnatrz to spojler przod tyl, alufelgi, nakladki na swiatla i chyba tyle, a i z przodu atrapa na srebrno :D. PS: Allen ten bok dwa dni temu jeszcze byl caly :D. PS: Pawel mogles umyc samochod do zdjec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Oj bialy to tylko samochu a myslisz ze mi sie chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Cool... ja jutro pstykne fotki mojej sejki :twisted: obecnie przod robie Bad lock, brak znaczka wlot itp... Oczywiscie podswietlanie na niebiesko jest :twisted: ... Dzis przyciemnialem slupki i szyby cos mi nie szlo :( Jutro beda foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Słabo, nic nie widać :lol:no juuzwidac glupie wp.pl ograniczenia sie wlaczyly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Cool... ja jutro pstykne fotki mojej sejki :twisted: obecnie przod robie Bad lock, brak znaczka wlot itp... Oczywiscie podswietlanie na niebiesko jest :twisted: ... Dzis przyciemnialem slupki i szyby cos mi nie szlo :( Jutro beda foty Ok to czekamy a co sadzisz o moim mod .Wiesz ja nie mam duzego nakladu kasy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 PS: Allen ten bok dwa dni temu jeszcze byl caly :D. Właśnie dziwne to trochę :lol: to było yba podczas moddowanai obudowy :D taka przymiarka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 fiqśne okno, fajne .. a car ... bok zajo :P (pod jakim kątem ciąłeś drzewo ? :) :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 fiqśne okno, fajne .. a car ... bok zajo :P (pod jakim kątem ciąłeś drzewo ? :) :P :P odrazu drzewo.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 odrazu drzewo.Kolega pewnie tylko pierwszenstwa nie ustapil :lol: A powaznie to ktos Cie trafil z Twojej winy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 odrazu drzewo.Kolega pewnie tylko pierwszenstwa nie ustapil :lol: A powaznie to ktos Cie trafil z Twojej winy? A wiec zapowiadal sie piekny dzien a tu trach .MAma wpada do domu samochud rozwalilam .wychodze patrze caly a tu z boku o boshe 1200w plecy.Ona nie wie postawila na prkingu w Jankach i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 OT: Tak, duze parkingi to jest to. Po wizycie na parkingu przed (wlasciwie nad) Galeria Ludzka zastalem kulturalnie obrysowany zderzak: prawy przod i tyl. Tak chyba do kompletu i dla symetrii :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 OT: Tak, duze parkingi to jest to. Po wizycie na parkingu przed (wlasciwie nad) Galeria Ludzka zastalem kulturalnie obrysowany zderzak: prawy przod i tyl. Tak chyba do kompletu i dla symetrii :?to jeszcze nic uszcelka ta co powinna tam byb tzn lstwa polozyl ja na dachu CHAMSTWO!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...