Skocz do zawartości
pablo163

Modyfikacja samochodu:)

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie to jest poczatek :D. Zreszta w srodku to mozna by jeszcze specjalne nakladki na pedaly walnac i lux. A na zewnatrz to spojler przod tyl, alufelgi, nakladki na swiatla i chyba tyle, a i z przodu atrapa na srebrno :D.

PS: Allen ten bok dwa dni temu jeszcze byl caly :D.

PS: Pawel mogles umyc samochod do zdjec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cool...

ja jutro pstykne fotki mojej sejki :twisted: obecnie przod robie Bad lock, brak znaczka wlot itp... Oczywiscie podswietlanie na niebiesko jest :twisted: ... Dzis przyciemnialem slupki i szyby cos mi nie szlo :(

Jutro beda foty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cool...

ja jutro pstykne fotki mojej sejki  :twisted:  obecnie przod robie Bad lock, brak znaczka wlot itp... Oczywiscie podswietlanie na niebiesko jest  :twisted: ... Dzis przyciemnialem slupki i szyby cos mi nie szlo  :( 

Jutro beda foty

Ok to czekamy a co sadzisz o moim mod .Wiesz ja nie mam duzego nakladu kasy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odrazu drzewo.

Kolega pewnie tylko pierwszenstwa nie ustapil :lol:

A powaznie to ktos Cie trafil z Twojej winy?

A wiec zapowiadal sie piekny dzien a tu trach .MAma wpada do domu samochud rozwalilam .wychodze patrze caly a tu z boku o boshe 1200w plecy.Ona nie wie postawila na prkingu w Jankach i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT: Tak, duze parkingi to jest to. Po wizycie na parkingu przed (wlasciwie nad) Galeria Ludzka zastalem kulturalnie obrysowany zderzak: prawy przod i tyl. Tak chyba do kompletu i dla symetrii :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT: Tak, duze parkingi to jest to. Po wizycie na parkingu przed (wlasciwie nad) Galeria Ludzka zastalem kulturalnie obrysowany zderzak: prawy przod i tyl. Tak chyba do kompletu i dla symetrii :?

to jeszcze nic uszcelka ta co powinna tam byb tzn lstwa polozyl ja na dachu CHAMSTWO!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi