Kszysiu Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Witam. Moja siostra poprosiła abym sciągnął jej program... corel draw x4... problem pojawia sie podczas instalacji... po rozpakowaniu plików wyskakuje bład w którym jest napisane coś o c++... tylko że nie zdążę tego przeczytać i po około 0.5 sek. windows się restartuje....;/ a co najdziwniejsze u mnie na moim kompie normalnie się zainstalował..... może ktoś zna ten błąd?? i czego on może dotyczyć?? może coś trzeba ściągnąć?? pozdr. kszysiu ps. jak sprubóje go zaisntalować jeszcze raz to może więcej przeczytam o tym błędzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) 1. Włącz Windows update na oryginalnym Windowsie. 2. Zainstaluj: a) Pakiet redystrybucyjny programu Microsoft Visual C++ 2005 + dodatki b) Net framework, co najmniej wersję 2.0 3. Zakładam, że ten ściągnięty Corel to nie pirat... 4. W manualu do Corela wszystko pisze, chyba potrafisz czytać ? 5. W google.pl też wszystko pisze, chyba przeglądarka Ci działa i potrafisz ją obsługiwać ? Edytowane 19 Października 2009 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) właśnie w wyszukiwarce wpisałem ten virtual c++ zainstalowałem i nic... widać sekundę dłużej ten błąd, frameworka nie instalowałem ale zobaczę.... corel to wersja testowa ze strony corel.pl czy tam corel.com.... nie czytałem manuala....;/ a google znalazłem tylko to żeby zainstalować tego visuala ale 2008..... spróbuje z 2005 EDIT Ludzie kocham was:D:D:D problem rozwiązany.... moja siostra nie zainstalowała SP3 bo zawsze jej to wyskakiwało jak pracowała na baterii:D:D problem rozwiązany:):) Pozdro!! Edytowane 25 Października 2009 przez Kszysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porutmen Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 4. W manualu do Corela wszystko pisze, chyba potrafisz czytać ? (raczej jest napisane a nie pisze:P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...