*Snow* Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Witam, Wiem że było juz dużo takich tematów ale mam ściśle określone wymagania i chciałbym to załatwić indywidualnie ;). Laptop wykorzystwyany będzie przez studentke prawa ;) która wogole nie gra w gry :P czyli pewnie office, przegladanie neta, czasami jakis film i sluchanie muzyki. Główne wymagania: - Dobra bateria, - Szybka praca, - Bezawaryjność Firma - Najlepiej Asus ale jeśli coś innego jest dużo lepsze to proszę o propozycje. Laptopa chciałbym kupic w sklepie apollo.pl ew. primakomp.pl więc można coś z tamtad wybrac ;) CENA: od 2000zł do 2400. Pozdrawiam i z góry dziekuje za propozycje. Edytowane 21 Października 2009 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiek69 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 ja posiadam obecnie Asusa M51A i jest całkiem w porządku. Ma 2 GB RAM, dwurdzeniowy procesor, dysk 320 GB, na baterii można pracować jakieś 2h, czyli bez rewelacji, ale jest ok. Osobiście polecam, ja jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Asus K50IJ / K50IN Lenovo G550/G550G/G550A na + dla lenovo -> lepsza klawiatura, HDMI, VHP i dłuższa praca na bateriach (zadania office-owskie & Net - ponad 3h20min pracy) wykonanie obydwu stoi na podobnym poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...