mancyk Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) Witam, zamówiłem na pewnym portalu zasilacz i w nazwie aukcji było FORTRON FSP400 60HLN 400W super cichy i wydajnyNEW. Zapłaciłem 80zł. Problem polega na tym że dostałem Fortrona ATX-400PNF. I tak się zastanawiam czy zwracać?? Nie jestem jakoś bardzo wymagający (nie znam sie na tym) i w związku z tym czy jest jakaś znacząca różnica cenowa/jakościowa która powinna zadecydować o zwrocie kasy lub wymianie zasilacza. // Przeniesione na prośbę użytkownika. // ULLISSES Edytowane 25 Października 2009 przez mancyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 No panowie....czas mija a ja muszę podjąć decyzje. Wiem że wiecie i potraficie mi pomóc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziq94 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 ja bym zwrócił ale to jest tylko moje zdanie :rolleyes: jak nie jesteś zbytnio wymagajacy to moze zostac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Dzisiaj zauważyłem że we wtyczce zasilajacej 20pinów brakuje w jednym kwadraciku blaszki (takiej okrągłej w którą wchodzi bolec). Czy to jest wada która powoduje że zasilacz jest niesprawny lub będa jakieś zakłucenia?? Zasilacza jeszcze nie podłączyłem bo dopiero kompletuje części. PS. Przepraszam za brak fachowej terminologi. Starałem sie z tą blaszką wytłumaczyć na chłopski rozum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna24 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 - brak 1 kabelka to normalne - ale tak czy inaczej ZWRACAJ. Prawdopodobnie to nie pomyłka, tylko zwyczajnie szukają jeleniów "ktorzy nie zauważą różnicy, lub nie bedzie im sie chcialo odsyłać". Żądaj zasilacza jaki kupiłeś (obstawiam ze takiego nie będą mieli w ogóle) i do tego żądaj zwrotu kasy za odesłanie (to oni sie "pomylili"). I tak: zasialcz ktory dostales jest sporo "słabszy" od tego co miales kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Sprawę załatwiłem w ten sposób że koleś oddał mi 30zł i zasilacz został u mnie. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...