bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wie ktoś może skąd można pociągnąć komiks kapitan żbik albo coś innego polskiego w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 I jeszce włoską muzykę oczywiście! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hahaha nie żartuj bo juź wszystkie boki zerwałem A komiksy z prl to niezłe wypasy o wiele lepsze niż np produkty marvela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja mam jedynie "Z pamietnika kapitana Żbika" komiks to nie jest tale tez mozna sie nieźle pośmiać http://lokiss.republika.pl/zbikspis.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dogadaj się z włąścicielem tej stronki: http://www.serwis-komiksowy.pl/zbik/html/index1.htm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wie ktoś może skąd można pociągnąć komiks kapitan żbik albo coś innego polskiego w tym styluJa kiedyś kupiłem płytkę z wybranymi przeze mnie skanami komiksów od jednego gościa przez net. Jego mail: arim@poczta.fm, on tym "handluje" i mam nawet spory spis jego zasobów mogę Ci wysłac na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mam wszystkie czesci zbika, jak chcesz to dobijemy targu, tylko ftpka wystaw i wal na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mam wszystkie czesci zbika, jak chcesz to dobijemy targu, tylko ftpka wystaw i wal na priv łącze mam do d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Wie ktoś może skąd można pociągnąć komiks kapitan żbik albo coś innego polskiego w tym stylu Proponuje jakas ksiegarnie. Sam probowalem czytac Thorgala z kompa, ale niezbyt dobrze sie czyta na Scr, a druk tez do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...