Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 A co to za gierka? Dajcie jakieś info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 A co to za gierka? Dajcie jakieś info :) Tam jest o wersji na ps2 ale wyszło też na PC http://www.gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x=gra,28,5242 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Nie no wypas :) Zawsze chciałem pograć w takie cosik :D (pamiętacie robocopa 3 na amidze :lol:) A co do same gry to szkoda, ze ta czcionka którą HUD zrobili taka mało robocopowa jest ;) Ale gierka wydaje sie ok. Ciekawe jak z grywalnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Można spróbować tego blaszaka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Gniot.Grałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 slaba gra , bardzo slaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 slaba gra , bardzo slabamógłbyś napisać coś więcej bo ciągne i nie wiem czy kontynuować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No właśnie. Ja też sie napaliłem, bo w końcu klasyka s-f więc obowiązek jak dla mnie, a tu takie opinie :( Napiszcie czemu waszym zdaniem jest do kitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Murphy Rulez!!! Kurde....a tu sesja się zbliża na obu szkołach.....ech.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak dlamnie brak klimatu , grafa slaba , grywalnosc slaba , taka strzelanka arcade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dlaczego Robocop niechce u mnie działać komp jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 U mnie działa, ale nie masz czego żałować. Gra jest biedna do bólu... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dokladnie, to jakis gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Racja to totalny syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 gralem w demo i az strach sie bac. teraz tylko czekac na supermana. moze z tym cos dobrego zrobia. ostatni batman tez kicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...