4r73k Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Witam. Posiadam router TD-W8901G, którym dawniej rozdzielałem neostrade. Teraz jednak zmieniłem mieszkanie i mam w nim internet kablowy. Jest możliwość skonfigurowanie routera aby ten dobrze działał. Mam dwa laptopy więc wystarcz opcja WiFi. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 nie ma szans poniewaz fizycznie nie wejdzie ci koncowka rj45 do gniazdka rj11 jednym slowem sprzedac to i kupic jakis ruter ktory jest z wejsciem ethernetowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4r73k Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) nie ma szans poniewaz fizycznie nie wejdzie ci koncowka rj45 do gniazdka rj11 jednym slowem sprzedac to i kupic jakis ruter ktory jest z wejsciem ethernetowym Nie da rady wpiąć w sloty wychodzące i jakoś skonfigurować? Edytowane 23 Października 2009 przez 4r73k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 nie wierz w bajki ;-) nie podzielisz neta z ethernetu przez ten ruter tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...