waldi198 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 witam chciałem sobie złożyć dysk przenośny! dysk chce kupic http://www.allegro.pl/item777505375_samsun...br_hd103sj.html i zastanawiam sie jaka kupic do niego obudowe zeby byla w miare fajna i dobra! prosze o pomoc pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Może taki welland , mam co prawda wersję bez e-sata ale jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi198 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Może taki welland , mam co prawda wersję bez e-sata ale jest ok. a jakaś tańsza alternatywa się znajdzie? na e-sata raczej nie jest mi potrzebne bo w lapku tego nie mam wiec zostaje mi i tak usb! Edytowane 24 Października 2009 przez waldi198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 No to wersja 740q , mam właśnie ten model i jestem zadowolony. Można się jeszcze rozejrzeć za jakimś innym producentem , ale zwykle w tańszych modelach są problemy z obsługą większych dysków , a że masz 1T to bym nie ryzykował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...