evocati Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Witam. Mam maly problem, posiadam komputer taki jak w sygnaturce. Otoz, przy odtwarzaniu filmow w HD widac wyraznie przycinanie sie co jakis moment, i nie ma plynnosci. Co jest przyczyna ? I co wymienic, w przystepnej cenie oczywiscie. Zalezy mi jedynie zeby wszystkie filmy w FULL HD odtwarzalo plynnie, poniewaz komputer bedzie podlaczony do amplitunera przez HDMI. Pozdrawiam Edytowane 25 Października 2009 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 użyj playera wykorzystującego sprzętowe dekodowanie video oferowane przez nvidię. niestety nie wiem jaki odwarzacz/kodek korzysta z tego pod Windows. na szybko znalazłem tylko takie coś: http://iphonedaily.net/other-news/hardware...-cpu-usage.html . pod linuksem bez problemu można korzystać ze dekodowania sprzętowego używając mplayer'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...