Kszysiu Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Witam... Mój brat poprosił abym wziął komputer i zrobił tak żeby wszystko działało i miał na czym korzystać z neta i może czasem w coś pograć.... Problem polega na tym że cooler w chłodzeniu od radeona się zepsuł.... raz się kręci dobrze, raz brzęczy, raz nie chodzi w ogóle... I teraz szukam czegoś (najlepiej na allegro) w NORMALNYCH cenach:D:D:D ogólnie chodzi żeby to było tanie i wystarczało żeby czasem coś w 3d na tym odpalić:) co polecacie??? http://allegro.pl/item791567654_aab_coolin...cichy_20db.html bardzo podobny z konstrukcji jest oryginalnie.... tylko pytanie... czy to będzie ciche?? bo niby 20db ale jak to ma mieć tylko tyle przy 5000RPM:D:D a moze coś pasywnego?? widziałem ładne z możliwością dodatkowego zamontowania coolerka więc chyba będzie to lepsze rozwiązanie..... bardziej był bym skłonny do czegoś co ma więcej metalu:):) bo w tym to nic prawie nie ma radiatora:D:D fundusze to około 20zł... ale czym taniej tym lepiej:) ps. najlepiej żeby to nie była żadna licytacja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 nie napisales jaka dokladnie karta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 kurde co za przeoczenie:P rozpisałem się a zapomniałem o tym napisać:P Jest to dokładnie Radeon 9600XT..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 http://allegro.pl/item792032254_chlodzenie...my_0034_al.html Znacznie wydajniejszy i cichsze niż to co wybrałeś. Swego czasu miałem podobną konstrukcję Pentagrama na R9550 i na GF6600. To co Ty wybrałeś jest dla desperatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Dla desperatów <lol2> Dobry tekst:P a wybrałem go dlatego że jak ustawiłem wg ceny to był pierwszy:) ale dzięki za pomoc w wyborze:) pozdr. EDIT O ile dobrze pamiętam to go oglądałem... ale zraziło mnie to że ma jakby radiator z jednej strony..... Edytowane 26 Października 2009 przez Kszysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Ale przynajmniej ma radiator chociaż z tej jednej strony... :) Moim zdaniem ma sens. Pierwszą pozycję przerabiałem na moim starym GF FX5200 i zdecydowanie nie polecam. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...