Skocz do zawartości
Kszysiu

Chłodzenie Na Dosyc Starego Radeona:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Mój brat poprosił abym wziął komputer i zrobił tak żeby wszystko działało i miał na czym korzystać z neta i może czasem w coś pograć....

Problem polega na tym że cooler w chłodzeniu od radeona się zepsuł.... raz się kręci dobrze, raz brzęczy, raz nie chodzi w ogóle...

I teraz szukam czegoś (najlepiej na allegro) w NORMALNYCH cenach:D:D:D ogólnie chodzi żeby to było tanie i wystarczało żeby czasem coś w 3d na tym odpalić:) co polecacie???

http://allegro.pl/item791567654_aab_coolin...cichy_20db.html

bardzo podobny z konstrukcji jest oryginalnie....

tylko pytanie... czy to będzie ciche?? bo niby 20db ale jak to ma mieć tylko tyle przy 5000RPM:D:D a moze coś pasywnego?? widziałem ładne z możliwością dodatkowego zamontowania coolerka więc chyba będzie to lepsze rozwiązanie.....

bardziej był bym skłonny do czegoś co ma więcej metalu:):) bo w tym to nic prawie nie ma radiatora:D:D

fundusze to około 20zł... ale czym taniej tym lepiej:)

ps. najlepiej żeby to nie była żadna licytacja:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla desperatów <lol2>

Dobry tekst:P a wybrałem go dlatego że jak ustawiłem wg ceny to był pierwszy:) ale dzięki za pomoc w wyborze:)

pozdr.

EDIT

O ile dobrze pamiętam to go oglądałem... ale zraziło mnie to że ma jakby radiator z jednej strony.....

Edytowane przez Kszysiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi