QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 pytanie z ciekawosci czy mozliwa jest jednoczesna praca na dwoch grafikach jednej na agp a drogiej na pci i przelaczania monitora miedzy nimi? albo jeszcze lepiej na 2 monitorach na raz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 lepiej pracowac na 2 monitorach na raz :P a i ustaw sobie w BIOSie na ktory monitor ma byc wysylany glowny sygnal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Jasne, ze mozna. Ja tak probowalem i wszystko smigalo bez problemow. Ustawilem sobie nawet tak ze na jednym monitorku lecial filmik, a na drugim normalnie pracowalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :D czyli da rade :?: na razie ma tylko 1 grafe ale jesli ktos jest pewien ze to wypali to szybko kupie cos na allegro i pojade na 2 monitory a potrzebne jest jakies oprogramowanie do obslugi 2 monitorow :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :D czyli da rade :?: na razie ma tylko 1 grafe ale jesli ktos jest pewien ze to wypali to szybko kupie cos na allegro i pojade na 2 monitory a potrzebne jest jakies oprogramowanie do obslugi 2 monitorow :?: Ja zadnego programu nie potrzebowalem wiec raczej zbedna to rzecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wielkie dzieki za pomoc najpierw to byla tylko ciekawosc a teraz zobaczymy jak to sie bedzie sprawowalo w praktyce szkoda ze nie mam jeszcze zlacza isa w kompa bo bym sprobowal na 3 monitory :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wielkie dzieki za pomoc najpierw to byla tylko ciekawosc a teraz zobaczymy jak to sie bedzie sprawowalo w praktyce szkoda ze nie mam jeszcze zlacza isa w kompa bo bym sprobowal na 3 monitory :lol: po co ci karta na isa ;) czyzbys mial niedobor kart graficznych na pci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wielkie dzieki za pomoc najpierw to byla tylko ciekawosc a teraz zobaczymy jak to sie bedzie sprawowalo w praktyce szkoda ze nie mam jeszcze zlacza isa w kompa bo bym sprobowal na 3 monitory :lol: nie potrzebujesz isa. jak chcesz mieć 3monitory to wsadź 2 karty graf. na PCI i jedną na AGP. Powinno działać, u mnie działały kiedyś dwie grafy na PCI ale AGP było puste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wszystkim dzieki za pomoc a moze ktos wie czym sie roznia grafy s3 virge i trio i ktora lepiej kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 lepszy virge :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 a czy jest grafa na pci na ktorej mozna osiagnac 75hz min w 800x600 a jeszcze lepiej w 1024x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 miałem VIRGA 4mb gdzie pracowałem w 1024x768 w 75 hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 a czy trio 2 mb da rade wyciagnac taka rozdzielczosc przy 75hz i oczywiscie kolor min 16 bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a jak wsadzisz 4 karty i podłączysz 4 monitory to będziesz w ciemności świecił. i bania ci urośnie ze 2 razy. kup dual-head-a i jazda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 tylko najtansze dobre karty na 2 monitory kosztuja fortune a ja chce jak najnizszym kosztem to osiagnac moze uda mi sie kupic jakas za np 5 zl i efekt bedzie porownywalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Jakiegoś matroxa na pci kup... one mają wysokie odświeżania i ładne obrazy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ale matrox jest dla mnie za drogi ja chce dac 5zl no moze 10 ale to juz musi byc wypasiona grafa a moze pozniej skusze sie jeszcze na voodoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Większość podstawowych kart to jest w granicach właśnie 75 przy 1024x768 i 80- 90 przy 800x600 (Tsengi i Virge). Taki matrox prosty nie powinien być za drogi (nie sprawdzałem dokładnie).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ale matrox jest dla mnie za drogi ja chce dac 5zl no moze 10 ale to juz musi byc wypasiona grafa a moze pozniej skusze sie jeszcze na voodoo Po co Ci Voodoo ? A pozatym z tego co pamiętam to V2/3 i GF nie chciały razem działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...