Timm Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Pierwszego antka kupilem bez kozystania z wiedzy fachowcow i niestety musialem go sprzedac poniewaz na 1,7V ledwo szedl 10,5x166. Kolejnego kupilem czytajac uwaznie rady i jestem bardzo zadowolony. :) Teraz skladam kolejnego kompa i niestety posiadan przezemnie wiedza na wiele sie nie przyda poniewaz polecane serie nawet na allegro juz sa niedostepne :(. Bardzo prosze o pomoc w wyborze najlepszego do OC obecnie dostepnego AXP 1700+. Zaznaczam ze po wizycie na krakowskiej gieldzie i podruzy po sklepach nie znalazlem nic wczesniejszego niz 0313. :(. Mam nadzieje szybko uzyskam informacje bo nowiutke mobo juz czeka i jutro chce nabyc proca... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dla mnie każdy AXP1700+ siędobrze kręci, oczwiście 0,13 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dla mnie każdy AXP1700+ siędobrze kręci, oczwiście 0,13 ;]kręci sie dobrze lub lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 nie ma raczej duzych roznic.... 100 MHz w ta czy w tamta... malutka roznica. zreszta nawet w obrebie jednej serii roznie moze byc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Zdaje sobie sprawe jak sie kreca 1700+;], i wiem ze szczescie tez jest potrzebne - ale kiedy kupilem pierwszego 1700+ na A0 zamiast B0 wiecej jak 10,5x166 nie wyciaglem a to nie 100MHz lecz ponad 600. Posta dalem bo chce uniknac takiej sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 seria JUIHB 03012 jest dobra 0309 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 moim zdaniem po slawnym xp1700+ nastepna "fala oc" bedzie na bartonie 2500+ lub tym nastepcy durona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Ludzie pliz niech sie ktos wypowie co mzna oczekiwac po 0313 lub wyzszym. Najlepiej jak ktos sam takiego ma lub cos o takim czytal, slyszal... Za kilka godzin musze kupic proca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ej na tym tez polega o/c kupujesz i do konca sam nie wiesz czy bedziesz zadowolony, nikt Ci nie powie ile wyciagnesz z danego procka bo poprsotu nikt tego nie wie, to loteria, zadna seria nie ma jakiejs tam okreslonej granicy, nie ma na to reguly, liczy sie szczescie i adrenalinka:D takie jest moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Ja mam DUT3C 0313 i przy 1,75V idzie 2100MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Oj iglak nie pocieszyles mnie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 tej serii co ja mam pewno juz w sprzedazy neiznajdziesz ale: DUT3C 0302 1,75v max stabilnie 2100mhz niejestem zbytnio zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 RS ja sie tobie nie dziwie... :( i nie chce sie znalezc na twoim miejscu - dlatego ten post. Niestety seria jest zbyt nowa aby sie o niej czegos dowiedziec czyli bede musial w ciemno kupic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 moim zdaniem po slawnym xp1700+ nastepna "fala oc" bedzie na bartonie 2500+ lub tym nastepcy durona8O Czyżbym coś przegapił? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...