PoGo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Za niecaly (mam nadzieje) miesiac mam zamiar zmienic kompa. Moje molziwosci finansowe ( a raczej glownie mojego ojca:P ) siegaja gdzies maks 4000 netto ( najprawdobodobniej bede kupowal netto). Chcialbym teraz zaczerpnac rady forumowiczow. Nie bede pisal jaki ja sobie wymyslilem config, tlyko chce wysluchac indywidualnej rady kazdego. THX ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ps chodzi mi o sama stacje, bez monitu, glosnikow i innych gowienek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ...to chociaż napisz czy ma być to AMD czy INTEL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Za miesiąc to będzie inny sprzęt i inne ceny. Do tego czasu sobie możesz poczytać o tym i o owym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 kupuj p5 6GHz lub nVidie fx 1800 :PPPP moze bys powiedzial do czego komp ma sluzyc a to juz bedzie dla nas wskazowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podstawowe pytanie AMD czy INTEL??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podstawowe pytanie AMD czy INTEL???albo CYRIX :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podstawowe pytanie AMD czy INTEL???albo CYRIX :roll: tego nawet pod uwage nie biore :D ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podstawowe pytanie AMD czy INTEL???albo CYRIX :roll: tego nawet pod uwage nie biore :D ;) :D Nooo co ty, podobno dobrze sie kręcą :D :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podstawowe pytanie AMD czy INTEL???albo CYRIX :roll: tego nawet pod uwage nie biore :D ;) :D Nooo co ty, podobno dobrze sie kręcą :D :lol: :lol: :lol: miałem kiedys 200MX CYRIX :) i wcale dobrz sie nie kręcą, max 233 MX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Rozmowa zeszła 'nieco' z tematu :D Do fumfel : Tu jest mowa o tych nowych Cyrixach produkcji VIA (tak naprawdę są to winchipy pod nową nazwą ) i są po prostu fatalnie niewydajne - nawet po podkręceniu .... ale tak to jest jak się ma koprocesor taktowany połową zegara procesora ..... A co do kompa w temacie - może chociaż powiedz czy chcesz na tym grać czy planujesz robić co innego ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 :P powaga, niech kazdy da swoj config ja sam jeszcze nie wiem czy P4 czy Athlon choc byly momenty ze byle zdecydowany, nie chce niczym sugerowac komp ma sluzyc do gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dooobra wysune sie jako pierwszy który coś normlanego tu napisze: AMD Athlon Barton 2500+ - 700zł Abit NF7-S (v2.0) - 570zł Maxtor DiamondMax +9 120 GB (ATA/133, 8MB) - 660zł RadeonTM 9500 Pro Hercules 3D Prophet 128MB -1100zł DDR GeIL 512MB PC-466 Pro - 900zł CD-RW 52x24x52 LiteON - 230 zł no i komp że dech w piersiach zapiera szkoda że ja teraz nie kupuje za taką sumę jak kiedyś bo by mi wyszło tesz coś takiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...