Nicolass Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Witam, muszę szybko kupić laptop i mam w stosunku do niego specyficzne wymagania. Oczekuję od notebooka, by miał: Matryca: 13-cali, matowa, półmatowa itp - ważne by to nie było lustro które wszystko odbija Procesor: Mocny i możliwie energooszczędny - P8600 lub coś innego GPU: Niezintegrowane, może to być RADEON lub GeForce, może być słaba, ale żeby nie była zintegrowana - musi też posiadać własną pamięć RAM: Minimum 3 GB Dysk: Obojętnie, może mieć małą pojemność, ale nie mniej niż 80 GB Napęd: Minimum to nagrywarka DVD No i tyle. Oczywiście szukam konstrukcji mocnej, zwartej, trwałej, solidnej, bez zbędnych bajerów. Chciałbym obudowę, która nie świeci się jak psu jajca, ze każdy odcisk widać - szukam porządnej konstrukcji na lata, z którą nie trzeba się pieścić. Mile widziany czas pracy na baterii dłuższy niż 3h przy normalnym używaniu. Chciałem kupić Dell Vostro 1320 z GeForce 9300GS i CPU P8600, ale on ma status end of life i firma, w której pracuje, nie może mi go zamówić. Jeżeli chodzi o cenę, maksymalnie 4000 zł. Jesteście w stanie coś doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gglon Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Z takimi wymaganiami to chyba tylko wspomniany vostro 1320. Jest jeszcze dell 6400 z allegro. Ale ten ma 14 cali. np taki: http://allegro.pl/item799761853_dell_latit...0gb_nvidia.html karta graficzna jak 9300m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...