bober1441 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zamierzam sobie kupić nowy dysk twardy. Upatrzyłem sobie 500Gb WD GP sata II. czy bedzie on kompatybilny z moją płytą (P4P800- e deluxe)? Chce dysk raczej z tych nowszych, żebym mógł go podłączyć za jakiś czas do nowego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Tam jest ICH5R + kontroler promise biegajace na SATA 150 Sprawdz na stronie producenta dysku czy limitacja zworka działa.. Moj WD320AAKS ma limitacje nie wiem jak to w GP serii jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Mój 1TB EACS śmigał bez problemów na P4C800-Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...