msjk1 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Siema mam problem z PC -> TV posiadam karte GF 8800GTS TV-OUT i TV jakis Philips. Wczoraj kupilem ten kabel do TV do PC . Zaznacze ze ten S-video ma 4piny.... a w karcie graficznej mam 7 pinow. Czy jak to podlacze to bedzie dzialac? Jesli tak to jak mam to ustawic bo ja nic nie widzialem na TV. Na kanalach EXT1,2,3 i SVHS2. W tym zakupionym kablu mam jeszcze przejsciowke 4 piny na cinch i zlaczylem svideo z ta przejsciowka i wychodzi mi cinch, a ten cinch zlaczaczylem z kablem od karty graficznej o tym. I wtedy wychodzi mi svideo 7 pinow i do karty graficznej j. I to wtedy ma dzialac? bo juz nie mam pomyslow .... pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Szczerze mówiąc nie bardzo łapię te wszystkie kabelki które używałeś. Z tego co kojarzę to kabelek S-Video będzie pasował do wyjścia TV w Twojej karcie, więc przejściówki na cinche nie będą potrzebne. Sprawdź w panelu sterowania nVidia, w opcji "konfiguracja wielu monitorów" czy masz wykryty i włączony telewizor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msjk1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 tv mi wykrywa, zaznaczam opcje klonowania i nic sie nie dzieje Na kanalach EXT1,2,3 i SVHS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 tv mi wykrywa, zaznaczam opcje klonowania i nic sie nie dzieje Na kanalach EXT1,2,3 i SVHS2Jeżeli masz zaznaczone klonowanie i poprawnie rozpoznany telewizor to w tym momencie MUSI działać. Rozważ jeszcze sprawdzenie przejściówki S-Video --> EURO. I takie głupie pytanie, skoro masz SVHS2 to gdzie się podziało SVHS1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...