tomcyk Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam Mam wazne pytanko... otóz ile mam czasu pomiedzy ukonczeniem kursu na kat. B a przystapieniem do czesci teoretycznej?????? i czy jest to w ogóle opisane ???czy czas jest nieokreślony? Pytam bo 20 konczy mi sie pół roku od kursu wiec moze być kapa..... Dzieki wielkie za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 cos mi sie zdaje ze wlasnie pół roku wiem ze testy tez sa wazne przez pół roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 a nie jest tak ze nie ma okresu zadnego???po prostu jest wazne???i tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam Mam wazne pytanko... otóz ile mam czasu pomiedzy ukonczeniem kursu na kat. B a przystapieniem do czesci teoretycznej?????? i czy jest to w ogóle opisane ???czy czas jest nieokreślony? Pytam bo 20 konczy mi sie pół roku od kursu wiec moze być kapa..... Dzieki wielkie za odp. Czas miedzy ukonczeniem kursu a egzaminem teoretycznym nie jest okreslony. Jak mialem jazdy, to byla pewna kobieta, ktora po 3 latach sobie przypomniala ze ma juz kurs i potrzebowala od firmy tylko zaswiadczenie. A pol roku to jest wazny egzamin teoretyczny,. Powodzenia na egzaminie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 dzieki MicJes .....wielkie dzieki stary....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...