exdany Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Miałem na laptopie asusa Viste. Dziś chciałem sie przesiaść na Windows 7. Włożyłem płytke, zaczeło się kopiowanie i sformatowałem poprzednią partycje na której byłą vista. Oprócz tego była jeszcze partycja z multimediami oraz jakaś recovery której wcześniej nie widziałem. Teraz po instalacji wyskakuje mi biały ekran z komunikatem właśnie z recovery.dat ( jak sie nie myle). Nie moge na nowo ropocząc instalacji ani załadować windowsa. Co robić, czy jest jakiśprogam łądowany po włączeniu komputera którym mógłbym usunąc tę partycje ? Oraz dlaczego tak się dzieje ? Komputer ładuje z tej partycji recovery ? Czy usunięcie jej rożwiąze problem ? Bardzo proszę o pomoc ! Edytowane 3 Listopada 2009 przez exdany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja w swoim HP formatowałem cały dysk, zrobiłem nowe partycje i wszystko działa i myślę ze nie ma z tym problemow u innych producentów, włóż płytę z Windowsem i sformatuj cały dysk i tyle w razie czego zrób zdjęcie błędu i pokaz tutaj;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 A jak sie nie da sformatowac to wyjmij dysk i zrob to na zwyklym PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...