michaLLL84 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam:) Mam pewien problem, gdy już udało mi się zainstalować sterowniki do karty Wi-Fi i zabrałem laptopa na uczelnię, to albo mi w ogóle nie wykrywał sieci a gdy już wykrył, to gdy nacisnąłem na jakąś (by się połączyć) to znikały mi wszystkie i nie pokazywały się. niekiedy pomagał restart by się pojawiły ale znów znikały... Sygnał Wi-fi był dobry bo koledzy normalnie się łączyli. Czy ktoś miał taki problem? albo wie jak go rozwiązać? system mam XP Professional z SP3 Sterownik jaki mam zainstalowany to: Wireless LAN_Intel_11.1.1.11_XPx86 Dodam że lampka informująca o włączeniu Wi-FI miga na pomarańczowo... Czy ktoś pomoże? z góry wielkie dzięki bo w tych sprawach jestem taki mierny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Sprawdzałeś inne sterowniki? W Acerach montowali 3 rodzaje WiFi. U mnie W7 zainstalował sobie sterowniki od Broadcom'a. Radze sprawdzić inne stery. P.S. Wydaje mi się, że na XP SP3 też miałem Broadcom. Edytowane 3 Listopada 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...