draenei Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam. Niedługo będę miał troszkę kaski na nową budę, dlatego proszę o pomoc. Mam kilka "cech" które miaałaby mieć buda: - zasilacz na dole - stosunkowo ciche wentyle i przewiewna stosunkowo. - conajmniej 29cm na grafikę! - 160mm cooler na cpu ma się mieścić. - Bez siedemdziesięciu wentyli w 15 kolorach(czyli normalny, prosty wygląd, bez udziwnień jak w np. HAF922/932) I myślałem nad takimi Budami: Lancoolem K58/62. Dominatorami 690 Antec 900/900 Two (niebieski jeszcze ujdzie!) @kasa Te dolary będą przeliczone na PLN, na dzień dzisiejszy jest to około 550zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 K62. Zdecydowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Doszedłem do wniosku, iż walka będzie między K62 a CM690 Pure Black. Dominator jest o 3cm dłuższy, ale czy jest to jakaś ogromna różnica w ilości miejsca na grafikę? Bo nicy 3cm to sporo, ale nie wiem jak jest z koszykiem na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 W K62 koszyk jest obrócony o 90*, co daje więcej miejsca. 690 nie jest tyle warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzięki serdeczne. Mam nadzieję, że kupno się opłaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Acha, spytam jeszcze czy jest gdzie tam schować kable bo nie mam modularnego PSU, a kable trudno się wyginają i jest ich sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...