sniapek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Chciałbym kupić (nowego bądź używanego) laptopa z dedykowaną kartą graficzną, krótko mówiąc (a raczej pisząc) potrzebuje laptopa za 1900/2100 zł do gier. Tak, żeby call of duty 4 spokojnie mi chodziło ;). Co proponujecie? Ja się za bardzo na tym nie znam, jeśli to byłby komp to bym problemu nie miał, ale musze mieć laptopa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Musi mieć system operacyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) nowy? używany?? Laptop go gier za 2100zł? <_< Na nowego musisz dać ok 2900zł, powiedzmy coś z serii Compal. Z uzywek za 2100zl szukaj compala jak mój w podpisie tylko z 9600GT. Licz się, z tym że laptop do gier będzie duzo bardziej awaryjny niż z jakimś intelem na pokładzie. Dwa lata i grafa może powiedzieć bye bye. Edytowane 15 Listopada 2009 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniapek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Może być bez systemu operacyjnego Edytowane 15 Listopada 2009 przez sniapek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Z nowych bez systemu szukaj wśród ASUSa. W tej cenie możesz kupić z grafiką HD4570 ale raczej na AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Edytowane 15 Listopada 2009 przez teneo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...