Gość RedTiger Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam mam karte graficzną na AGP x 8 Gf 5200 fx 128 Mb 128 bitów zegary to core 250mhz i 366 memory. Do jakich max ustawień dać aby komp mi sie nie zawieszał a chodziło wszystko://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 http://forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=3820 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Myslalem ze juz nie bedzie takich tematow... Kazda karta jest inna i nikt nie powie na jakich taktowaniach bedzie dzialac... A poza tym co chcesz tym osiagnac? Przeciez i tak w nic nie zagrasz na tej karcie :/ A podkrecenie o kilka mhz nic nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 narazie dałem Core bus 316 MHz i 431 memory bus i chodzi stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Nominacja do tematu roku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nominacja do tematu roku [; Ehehe. Dokładnie. Ustaw jak najwyzsze zegary żeby ci się spaliła. Kupisz nowa i gry będą 3x szybciej działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...