hector Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mam do wyboru dwa rodzaje pamięci 2xElixir 256 DDR 333 lub Spectec 512 DDR 333. Które wybrać czy w ogóle mam szansę na osiagnięcie 400 cas2 na którejkolwiek z nich. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ja na swoich Elixirach o cl2 moge zapomniec za to na 5-2-2-2.5 ida do 180MHz. Ogólnie lipa :( Do Spectekow nie mam przekonania (awaryjnosc) u mnie OC też nie za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dokładnie, u mnie to samo - CL2 nigdy... Specteki chyba też nie są jakieś rewelacyjne, więc na CL2 przy 400MHz to bym nie liczył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 elixiry ida do 194/CL2,5. Polecam Vdata (CL2 333Mhz stabilnie+wszystkie parametry wyżyłowane na max). Przy cl2,5 też 194Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jeżeli tylko te dwie firmy wchodzą w gre to Elixir ze Spectecami mam niemiłe wspomnienia, są strasznie awaryjne :?, a Elixiry ostatnio spr. właśnie 333 i działały z moimi Kingstonami w dualu aż miło było patrzeć przy FSB 200 bez żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ze wszystkimi low-endowymi pamiatkami jest tak jak na loterii.Niektore nie chca chodzic nawet na swojej nominalnej czestotliwosci ,a niektore moga konkurowac z najlepszymi pamiatkami na rynku.Jaradze jednak potestowac takie pamieci a dopiero pozniej kupowac,jesli oczywiscie jest taka mozliwosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Moje Specteci 5-3-3-2,5 410MHz Trafisz dobra serie twoje szczescie. Gozej jak ci sie nie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Moje Specteci 5-3-3-2,5 410MHz Trafisz dobra serie twoje szczescie. Gozej jak ci sie nie uda No dokladnie o tym mowie.Moje Seiteci chodza przy 450MHz na 5-3-3-2.5,a do 418MHz robia 5-2-2-2.A placilem smieszna sumke 100 zeta za kostke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ale jebnolem :? Mam Seiteci nie Specteci. Ale mialem i te drugie i tez 400MHz przekroczyly. Sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a co powiecie o pamiątkach Hynix (na naklejce) i z kościami hynix ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tez musisz trafic serie. Widzialem jedne i jako tako chodzily prawie jak Kingstone-Kingstone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tez musisz trafic serie. Widzialem jedne i jako tako chodzily prawie jak Kingstone-Kingstone masz na myśli hynixy czy te poprzednie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 I jedne i drugie. Te hynixy nie roznily sie duzo od kingstona przynajmniej z wygladu. Jakie koszta chcesz na to poswiecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja już je mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja rowniez moich elixirow niejestem zadowolony max to 6-3-3-2,5 , 175MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Moje Elixiry chodza max 5-2-2 CL2.5 FSB180 - dalej lipa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A co powiecie o Seitecach? Tez low-endowe, a sporo ludzi je b.dobrze wykrecilo. Ale pewnie tym mniej szczesliwym trafily sie jakies kichy BTW moje obecne pamieci to jak zapodam im FSB powyzej 145 to mowia wal sie czlowieku... Bo to raczej nie wina MOBO - w koncu Asus A7N8X rev. 1.04 to powinien sobie spokojnie poradzic. Ale jak dobrze pojdzie to jutro bedzie Corsair :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co do Seitec'ow to naprawde jest to loteria.Jak kupowalem pierwsza kostke jakies pol roku temu ,kupowalem jako zwykla noname i mialem cholerna szczescie bo swietnie chodzi,ostatnio kupilem druga o dokladnie tych samych oznaceniach i biega rownie wysmienicie.W miedzy czasie mialem chyba z dziesiec seitecow DDR333 i zadna nie chciala tak chodzic wszystkie wykladaly sie ok fsb175,wyjatki szly ok 185-190 ale juz na nieco wolniejszych timingach. Poszukaj bylo o tych pamieciach duuuuuzo postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...