MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie moge tego topika wyszukac.. moze ktos pomoc ? Jakos sprawa sie ruszyla ? czy to porostu byl chwilowy ruch na forum ? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Walsnie, gostek obiecal sie zorientowac w cenach, i .................... temat zanikl :? Nie umie go znalezc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 szkoda... kurcze bo mozna bylo cos z tego ciekawego wymodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Hmmm, ja mam zakład w którym mi zrobią dosłownie WSZYSTKO byle dostali elegancki projekt. Ja bardziej myslałem pod kątem plexy ale z Alu też by się na pewno dało. Jednym słowem- dajcie mi projekt to moge zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 :idea: uzyszkodnik ;) Massai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Aha, jak gdzieś ostatnio pytałem to arkusz (chyba 150x150) blachy Alu 1mm kosztował 90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 pomijajaąc blache robocizna bedzie droga.. ja za cieńcie kwałka miedzi w metalach kolorowych chyba 3zł zapłaciłem... prasa hydrauliczna... a ręcznie argh... w sumie można... ktoś pisał na forum ze ciął prasą bo inaczej się nie da... a może to było w galerii na głównej.. tam jakaś buda z alu była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 pomijajaąc blache robocizna bedzie droga.. ja za cieńcie kwałka miedzi w metalach kolorowych chyba 3zł zapłaciłem... prasa hydrauliczna... a ręcznie argh... w sumie można... ktoś pisał na forum ze ciął prasą bo inaczej się nie da... a może to było w galerii na głównej.. tam jakaś buda z alu była. ktos tam gadal ze to nie jest takie drogie i mialo byc wycinane laserowo czy siakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tak, mial byc laser i wogole cuda wianki. Jak to czesto bywa na zapowiedziach temat umarl. Zreszta popatrzecie na swoje obudowy: czy firmie opacaloby sie robienie kilku sztuk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...