Jaskuła Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Witam. Sprawdzałem dzisiaj ceny w Pronoxie i co zobaczyłem? W dziale "Płyty główne" znajduje się najmłodsze dziecko Epoxa na NF2. Cena: 449 zł netto. Z niecierpliwością czekam na reckę tej płytki. Czy pobije Abita? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 wow nawet tanie jak na nowosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja w piatek otrzymałem zakupioną w tym sklepie płyte i inne fanty za 389zł. Dzis juz 369 a tydzień wczesniej jak pamietam były po 399 pewnie za 2-3 tygodnie będą po 349 - ale fajne bajerki ma ta RDA3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dajcie do nich hasło ludzie!? Albo chociaż dajcie jakiś offlineowy cennik czy co? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Czy wy macie jakieś firmy co kupujecie w tym pronoxie? I to są ceny brutto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Czy wy macie jakieś firmy co kupujecie w tym pronoxie? I to są ceny brutto? NETTO !!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Czy wy macie jakieś firmy co kupujecie w tym pronoxie? I to są ceny brutto? nie wiem jak inni, ale ja kupuje przez kumpla co mieszka baaardzo blisko pronoxu, chyba z domu dorzuci kamieniem :) on wysyła mi lub moim kumplom jesli wpłacą mu kase + na piwo symbolicznie. ceny mnie interesują netto bo mam juz w radomiu kumpla co mi VAT oddaje :) - kupuje netto, sprzedaje po pewnym czasie brutto na allegro :) co spadnie towar z ceny to własnei zyskt z vatu pokrywam tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dajcie jakiś cennik albo linka... do opisu tej MOBO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Witam http://www.digital-daily.com/motherboard/e...a3+/index05.htm cos tam jest :) zastanawiam sie czy wartoby brac tego epoxa, zamowilem juz abita nf7-s ale narazie nie maja, musze czekac. a procek axp1700 juz czeka :) Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...