ToMo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Słyszałem że w regulaminie jest napisane że łącza Neo nie można udostępniać, czy to jest prawda ??? Czy ktoś wogule to rozdzielał ;) i czy komuś zabrali łącze za takie wykroczenie ???? Z góry dzięki za pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 bylo juz tyle razy ze co bys nie wpisal zwiazanego z neostrada to znajdziesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ToMo: widze ze nie chce Ci sie szukac :P a wiec.... na forum jest gosciu ktorego qmple stracili neo+ za to ze dzielili..... zeby dzielic legalnie trzeba napisac do tpsa prosbe i "moze" Ci pozwala (ale licz na odpis "Do tego jest InternetDSL" albo cos w ten fason) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 W sumie to nawet nie szukałem ........ ale noose dzięki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 spoko :P po raz kolejny mam dobry humor :D ostatnio jak mialem zly humor, to dostalem zolta kartke od reeda, wiec wole byc mily :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 JA <span style="color:red;">[ciach!]</span>LĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ToMo: widze ze nie chce Ci sie szukac :P a wiec.... na forum jest gosciu ktorego qmple stracili neo+ za to ze dzielili..... zeby dzielic legalnie trzeba napisac do tpsa prosbe i "moze" Ci pozwala (ale licz na odpis "Do tego jest InternetDSL" albo cos w ten fason) Mozesz podac nicka tego kolesia albo jak kojarzysz podzucic temat o ile cos o tym bylo mowione... Ciekawi mnie czy zabulil jakas kare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 to bylo dosc dawno :( jak skojarze to sie odezwe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...