Skocz do zawartości
skinny500

Bardzo Cienki Wąż Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegoś dobrego węża, ale chodzi o niestandardową średnicę. Musi być zdecydowanie mniejszy niż 8/10. Wydaje mi się, że coś w okolicach 4/6 - 5/7 było by OK. Kolor przezroczysty. Miał ktoś do czynienia z takimi średnicami?

Skoro wąż taki to i złączki odpowiednie będą potrzebne. I zastanawia mnie czy istnieją takie, które umożliwią podpięcie np. 3 węży do jednej złączki (trzy krućce idące do jednego większego otworu). Sam nigdy czegoś takiego nie widziałem, ale właśnie coś tego typu było by idealne. Istnieje coś takiego? Średnica gwintu dowolna, narazie tylko robię rozeznanie czy moją wizję da się w ogóle zrealizować, nad szczegółami pomyśli się później

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, nawet węże mają tylko nie wiem jak z ich jakością, ale gdzieś na żywo namierzę taki sklep z pneumatyką. Promień zgięcia podają, ale tylko dla wzmacnianych i nie wiem czy przy tym promieniu woda będzie płynęła już ledwo ledwo, czy dalej prawie pełną parą.

Tylko złączki mają w zaporowych cenach, ok 30 zł za jedną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, na pewno taka żeby uciągnęła to wszystko. Teraz mam NewJet 1700 i Black Water silient Pump (która będzie podpięta zamiast newjeta) ale do tego zestawu pewnie pójdzie jakaś inna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to już znacznie lepsze ceny. Ale skoro teraz wiem, że takie rzeczy to w sklepach z pneumatyką, to wybiorę się do jakiegoś lokalnego sklepu i pooglądam na żywo węże i może coś kupię od razu. Jak ceny będą wyższe, to wtedy na pewno zamówienie pójdzie do jednego z linkowanych przez was sklepów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi