skinny500 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Szukam jakiegoś dobrego węża, ale chodzi o niestandardową średnicę. Musi być zdecydowanie mniejszy niż 8/10. Wydaje mi się, że coś w okolicach 4/6 - 5/7 było by OK. Kolor przezroczysty. Miał ktoś do czynienia z takimi średnicami? Skoro wąż taki to i złączki odpowiednie będą potrzebne. I zastanawia mnie czy istnieją takie, które umożliwią podpięcie np. 3 węży do jednej złączki (trzy krućce idące do jednego większego otworu). Sam nigdy czegoś takiego nie widziałem, ale właśnie coś tego typu było by idealne. Istnieje coś takiego? Średnica gwintu dowolna, narazie tylko robię rozeznanie czy moją wizję da się w ogóle zrealizować, nad szczegółami pomyśli się później Edytowane 29 Listopada 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) radzilbym poszukac w sklepie z pneumatyka ;) EDIT: KLIK sa rozmiary Edytowane 29 Listopada 2009 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki, nawet węże mają tylko nie wiem jak z ich jakością, ale gdzieś na żywo namierzę taki sklep z pneumatyką. Promień zgięcia podają, ale tylko dla wzmacnianych i nie wiem czy przy tym promieniu woda będzie płynęła już ledwo ledwo, czy dalej prawie pełną parą. Tylko złączki mają w zaporowych cenach, ok 30 zł za jedną. Edytowane 30 Listopada 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Może coś takiego się nada http://angela.pl/index.php?d=szukaj&sz...amp;x=0&y=0 lub http://angela.pl/index.php?d=szukaj&sz...amp;x=0&y=0 do tego sa adptery np na 1/8" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 A jaka pompka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Nie wiem, na pewno taka żeby uciągnęła to wszystko. Teraz mam NewJet 1700 i Black Water silient Pump (która będzie podpięta zamiast newjeta) ale do tego zestawu pewnie pójdzie jakaś inna Edytowane 30 Listopada 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Diamond 25-40 + króćce swifa wklejone na poxiline :) Jutro do galerii dodam mój wucet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Tutaj powinni mieć złączki na waż 4/6 1/4 cala KLIK. Cena takich złączek w okolicach 4-5 zł. Wąż tez powinni mieć. Ceny mają bardzo atrakcyjne. Sam tam kupuję złączki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 No to już znacznie lepsze ceny. Ale skoro teraz wiem, że takie rzeczy to w sklepach z pneumatyką, to wybiorę się do jakiegoś lokalnego sklepu i pooglądam na żywo węże i może coś kupię od razu. Jak ceny będą wyższe, to wtedy na pewno zamówienie pójdzie do jednego z linkowanych przez was sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...