goldi11 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Tak jak w temacie. Chce uzyskać mocny niebieski pod UV i dobrze widzialny bez UV ale przeźroczysty. Mam teraz PrimoCHILL Dye Bomb – UV Green 2 strzykawki na lekko ponad litr i nie jestem zadowolony, kolor jest słaby zarówno pod UV jak i normalnie, w wężach go prawie nie widać. Węże mam normalne, nie UV ale te tanie za około 5zł Jeśli ktoś używał PrimoCHILL Dye Bomb – UV steel blue to prosze o komentarz. Co jeśli bede musiał rozrobić trochę Fasera? czy kolor zostanie podobny czy zaniknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 A nie lepiej kupić samego Feser'a blue albo odpowiednik PrimoChill'a - w pełni wymiarowy płyn nie dodatki zabarwiające. Ja sam zakupiłem PrimoChill Fioletowy i kolor jest git. Wkrótce przetestuje chłodziwo w nowej rewizji. Moja rada, bo może źle Cię zrozumiałem, to nie mieszaj tego barwnika od PrimoChill'a z Feserem, bo ten ostatni może stracić właściwości antykorozyjne itp., że o wytraceniu osadów nie wspomnę. Zresztą sam Feser bez dodatków robi osad... Przemyśl to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi11 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 nie, nie che mieszać pytam który kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 W takim razie wziąłbym PrimoChill'a, ale płyn a nie barwnik. Firma ma ładny wybór kolorów z UV i bez w ofercie płynów. Dye bomb sobie daruj i tym podobne. Co do Feser'a płyny wizualnie są niezłe, ale dla mnie to szajs, ze względu na osad jaki tworzy Feser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi11 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 a co sądzisz o Thermochill EC-6 UV Blue 1L.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie chce zakladac nowego tematu : Do bialych wezy jaki kolor pasuje plynu ? (Od razu mowie ze buda wew, cala czarna oploty itp tez) czy lepiej bezbarwnego cos kupic /co bedzie najlepsze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Coś czarnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...