macif Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Chcę zakupić części do komputera tak aby w poźniejszym czasie móc go na bierzaco modyfikować. Do wydania 1500zł.Chciałbym również aby bez przeszkód działały na nim najnowsze gry. Potrzebuje: Procesor Płyta główna RAM Karta grafiki Zasilacz Obudowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 za tyle nie kupisz komputera do najnowszych gier ale na twoim miejscu poważniej pomyślał bym o konsoli, w tej cenie wyrwiesz bez problemu no i to sprzet na lata. Ja sam się łapie na tym ile kasy wydaję na podzespoły komputera a do gier wystarczy wydać pare zł raz na kilka lat i nie martwisz sie czy ta gra będzie chodzić płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macif Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 to co zaoszczędzę na kupnie konsoli i tak wydam na nie tanie gry. Ja potrzebuję komputer:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Spoko, ale z tym budżetem to poluj na używane komponenty, bo świata z tym nie zwojujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Procesor : AMD Athlon II X3 425 - 265 zł Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P - 285 zł RAM : Goddram 1600 MHz cl9 - ~150zł Karta Graficzna : HD4850 ~400zł Zasilacz: BQ L7 430W - 195zł Obudowa: CM Elite - 160zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...