daniel11111 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Posiadam Drukarke HP C4180. Dlugi czas napełniałem tuszem oryginalne pojemniki jednak po dlugim czasie jeden przestał juz pracowac poprawnie i wymienilem pojemniki na nowe - oryginalne z mysla że bede je uzupełniać dalej. Jednak w połowie drogi do opróżniania tuszy pojawil sie problem, obraz byl rozmazany tak jakby kontury nie nakladaly sie na siebie. Drukarka ma opcje wyrownywania jednak nie przechodzi tego, próbny wydruk wyrównawczy drukuje ok, jednak po zakonczeniu drukowania wyskakuje ze nie można przeprowadzić wyrównywania pojemników z tuszem, a na obrazach drukowanych nie nakladaja sie na siebie poprawnie warstwy, jakby takie przesuniecie. Pytanie czy to od tuszy czy drukarka padła? Kombinuje z tym juz dlugi czas jednak nie mam pomyslu co zrobic. Na allegro widzialem za niedużą kase samą drukarke (bez zasilacza, kabli, tuszy) jednak nie wiem czy jak wrzuce do tego stare tusze problem nie bedzie taki sam i bede stał w miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...