Grinch Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Witam. Sorki że nie zapodałem zdjęć wcześniej ale przez weekend nie miałem neta :( Oto te spoźnione zdjęcia: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kurde....piekne sa te Zalmanki,no cacy maszyna :),mam kupca na mojego FRN2-L za 450zl :D i chyba nie musze mowic co kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Mufta jak wkoncu przykleiles te radiatorki?? i czy da sie to potem oderwac :D ?? Napisz tez jaq z jakoscia dzwieku i czy nie wchodza jakies szumy z dysku?? I musisz znoof poprawic podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Raz sie zyje przykleilem je :P a czy da sie odkleic ? probowalem na starej mobo i sie odkleilo, caly klej zostal na radiaku... a czy z tej sie odkleji ?? zobaczymy narazie nie zrywam, jak bede wymienial na rev. 1.2 to sie dowiemy :P Ladnie odbieraja ciepelko, ale wentyla zwalilem robil halas a na 7V nie chcialem go puszczac... Jesli chodzi o dzwiekowke, to musze powiedziec ze naprawde bardzo ladnie gra, szumow nie ma wcale, jestem z niej bardzo zadowolony nie widze roznicy miedzy SS... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Muffa rozwin troszke temat 8RDA3+ rev. 1.2,czym ma sie roznic od 1.1 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hmm sam nie wiem, cyzm sie bedzie roznic. Sprostowanie : Jesli beda znaczne roznice miedzy rev. 1.1 a 1.2 to wymienie jesli nie to zostane przy tej co mam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Wlasnie w Komputroniku kazali mi czekac dwa tygodnie na rev 1.2 :D - chyba jacys jasnowidze :D - pewnie pomylilo im sie z 8RDA+ z 8RDA3+ :D O wreszcie mash ok podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 RDA+ w rev. 1.2 juz maja... :P A czym sie roznia te rev. moze ktos wie dokladnie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nie chce mi sie co 2 tyg. mobo wymieniac... co skrece kaste musze ja rozbierac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 RDA+ w rev. 1.2 juz maja... :P A czym sie roznia te rev. moze ktos wie dokladnie ?? rozmawiamy o RDA+ czy RDA3+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 witaj _vip_ Sprostowalem tylko kolege GiKeR.... Sorki za zejscie z tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Takie pytanko ilu jest juz userow RDA3+ ??? Dziala wam ta oslona termiczna ?? jakie max fsb osiagliscie ?? i jakie bylo napiecie na vdd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 juz sa :) nForce Drivers 2.41 http://download.nvidia.com/Windows/nForce/...tional_WHQL.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Z FSB i VDD powalcze jak qpie pamieci (BTW chyba plyta nie jest wybredna?), jedynie sprawdzalem 200x11 i jak pobil w sandrze p4 2,8 to mi sie humor poprawil :D Ochrone sprawdze i dam znac co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 oslony nie sprawdzalem najwyzsze fsb to 240 , chodzilo stabilnie przy 1,95 ale zasilacz zamiast 12v dawal niecale 10v, moze by dalo rade przy wiekszym napieciu ale balem sie bo spalic dwie plyty wciagu dwoch tygodni to raczej nie mam zamiaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 W jakim sofcie sprawdzales te napiecia? mi w Speed Fanie 4.08 napiecie 12 pokazuje jako - 7.01 i sie nigdy nie zmienilo... chyba ze bylo dobre na stary Biosie ale nie pamietam nie zwrocilem uwagi ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Sprawdzie ta oslone termiczna... Sa juz jakies Beta Biosy do RDA3+ ?? Na abita wrzucielem Beta Biosa i FSB jest do 300 :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Sprawdzie ta oslone termiczna... Sa juz jakies Beta Biosy do RDA3+ ?? Na abita wrzucielem Beta Biosa i FSB jest do 300 :twisted: :twisted: No to walnij te 300 :) Jak dla mnie to chwyt marketingowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 heh sproboje jak wroce z komputronika bede po 16 i powiem czy te 300 dziala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 hmmm a ktos z posiadaczy tego cudnego epoxa moglby cos powiedziec o dzwieku 5.1 ?? bo poki co bylo tylko o 2 lub 2.1 jesli sie orientuje:) znacyz konkretnie mi chodzi o to jak gry i filmy chodza z dzwiekiem 5.1 >> jesli wszystko ok to biore tego epoxika :) bo mam dylemat:/ sprzedalem rda+ (na A2 byl;/) i teraz albo rda3+ albo nf7-s i nie wiem co zrobic:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Sprawdzalem w MBM i w USDM i w Biosie i wszedzie te same odczyty. Zasilacz jest noweczka , nie ma nawet tygodnia, Levicom 350. Podlaczylem dla testow Codegena 300 i przy nominalnych ustawieniach bylo okolo 11,5. Troche to jest dziwne bo na tym codegenie chodzil moj swietej pamieci Asus i napiecie bylo okolo 12,3a w porywach nawet do 13. Moze cos Epox ma zrypane z odczytem napiecia, albo jest bardziej napieciozerny :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Już sie nie moge doczekać. Mam już okrągłą sumkę na sprzet. Mam nadzieje, że testy mnie nie zawiodą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a wrzuciles nowy bios ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 tak, na nowym i starym dokladnie takie same wartosci. Chyba mnie czeka kupno nowego albo zabawie sie w tuningowanie tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 zgadzam się że 8RDA3+ odczytuje napiecia w dziwny sposób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jakie masz ustawienia tych samsungów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mam pytanie przed przenosinami na ta plytke nie mialem problemow z kopiowanie danych z cd na dysk teraz 700mb kopiuje mi sie srednio 7!!! min wczesniej 3 mam naped dvd i cr-rw, czy musze cos ustawic w biosie zeby sie szybciej kopiowaly dane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 teraz mam na 5-2-2-2 tylko ze chodza na magistrali 166 Mhz , ale jak puszczam na fsb 200 to 6-3-3-3, lepiej sie nie da, cl2,5 po kilku minutach zwis , na cl2 nawet niechce sie zabotowac a im wyzsze fsb tym coraz gorzej, dokladnie nie pamietam. Jedno moge powiedziec ze pamieci sa cieniutkie . A jakie Ty masz napiecia i ustawienia pamieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ludzie napiszcie cos o dzwieku tego Epox'a. Jest wiele opini, ze jesli chodzi o dzwiek zintegrowany na tej mobo to jest jej najslabsza strona. Jak to ma sie w praktyce. Obecnie posiadam 8RDA+, a byc moze za niedlugo 8RDA3, ale mam pewne watpliwosci. Obecnie z k. dzwiekowej jestem bardziej niz zadowolony i szkoda byloby teraz sie rozczarowac. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ludzie napiszcie cos o dzwieku tego Epox'a. Jest wiele opini, ze jesli chodzi o dzwiek zintegrowany na tej mobo to jest jej najslabsza strona. Jak to ma sie w praktyce. Obecnie posiadam 8RDA+, a byc moze za niedlugo 8RDA3, ale mam pewne watpliwosci. Obecnie z k. dzwiekowej jestem bardziej niz zadowolony i szkoda byloby teraz sie rozczarowac. Pozdrawiam Zobacz tutaj: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/152-39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...