Cronosik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Kupilem dzisiaj (juz oddalem :) ) wlasnie takiego radeona wczesniej mialem GF2MX Wlozylem do kompa odpalilem wszystko ok zaladowal sie windows zainstalowalem drivery poprosil o restart i koniec nie odpala sie win po wgraniu pojawia sie czarny ekran i po chwili wylacza sie monitor. Pytam sie czy ktos mial juz taki problem bo ta karte juz oddalem ale jutro biore cos innego i nie wiem co czy innej firmy czy sobie w ogiole odpusscic ati? :( ECS K7S5A athlon 2000xp 256DDR (graficzna wybieram :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Co mozecie polecic za cene ok 500zl do Tego ECS'a moze ktos ma takiego (grata) i jaka ma tam grafike?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 do 500pln to r9100 za 380pln i za 120pln wymien se plyte na ECS sis746(290pln) albo Epox 8k9a (320pln) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Według mnie to nie wina ECS ! Tylko tego że jak wcześniej miałas nV i wsadziłeś Ati bez rejnstalacji windy to są takie efekty. Te sterowniki są tak bardzo nie komatybilne ze sobą że aż dziw że wogóle komputer chciał startować. Według mnie to nie była wina sprzętu tylko softu. Ja bym ładnie ATI przeprosił założył od nowa system nowe stery do Radka i będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Według mnie to nie wina ECS ! Tylko tego że jak wcześniej miałas nV i wsadziłeś Ati bez rejnstalacji windy to są takie efekty. Te sterowniki są tak bardzo nie komatybilne ze sobą że aż dziw że wogóle komputer chciał startować. Według mnie to nie była wina sprzętu tylko softu. Ja bym ładnie ATI przeprosił założył od nowa system nowe stery do Radka i będzie git.masz racje to nie wina ecs,ale skoro zbywa mu 120pln to przydaloby sie plyte zmienic na taka bardziej o/c i mniej problemowa ,ale to tylko moje zdanie :D pierwsza zasada to po zmianie karty,format c: i win od nowa ja musze u siebie zrobic,bo po wlozeniu V3 2000 niby wszystko dziala ,ale w CS 4fps mnie nie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A nie lepiej za to "zbędne" 120zł kupić 256MB ramu ? Zresztą wszystko zależy od Cronosika co wybierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Winda stawala od nowa i to xxp,me i 98 na koncu caly czas to samo :) wiec to jedna nie wina win. Nie wiem co to bylo dzisiaj sprobuje moze jeszcze radka innej firmy byl saphire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A jaki masz zasilacz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Kupilem dzisiaj (juz oddalem :) ) wlasnie takiego radeona wczesniej mialem GF2MX Wlozylem do kompa odpalilem wszystko ok zaladowal sie windows zainstalowalem drivery poprosil o restart i koniec nie odpala sie win po wgraniu pojawia sie czarny ekran i po chwili wylacza sie monitor. Pytam sie czy ktos mial juz taki problem bo ta karte juz oddalem ale jutro biore cos innego i nie wiem co czy innej firmy czy sobie w ogiole odpusscic ati? :( ECS K7S5A athlon 2000xp 256DDR (graficzna wybieram :) ) Miałem podobny problem też mi się win nie wgrywał gasł monitor, bo miałem poprzedni GF 2GTS PRO i musiałem dać instalke winów od nowa i jest gitera wszystko śmiga. Płyte miałem solteke DRV4 i teraz mam Sławnego ECS.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 mam r9k na k7s5a i zero problemow... moze to karta byla zwalona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...