reed Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Problem wystepuje po reinstalce systemu i reszty. Nowo instalniety Outlook (ten z Office) robi mi taki numer : Nie chce wyslac maila do osoby ktora ma adres na innym serwerze niz ja ( ja mam na Onecie i WP) Jest to dla mnie o tyle powazne ze, nie moge odeslac potwierdzenia zamowienia do pewnej firmy Przy wysylaniu wywala mi taki komunikat : Odpowiedz serwera: Nie mozna bylo wyslac wiadomosci, poniewaz jeden z odbiorcow zostal odrzucony przez serwer.: '553 aby wyslac pod ten adres musisz miec konto w naszym serwisie / sorry the domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)'. (Konto Wirtual 1;, Serwer SMTP ; smtp.wp.pl', numer bledu: 0x800ccc79). O co chodzi jakby ? Do niedawna (przed reinstallem) dzialalo OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jeżeli to takie pilne, to może wyślij potwierdzenie z portalu. A potem walcz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Reed, to raczej nie kwestia outlooka. Mam czasem to samo na The Bat, bez wyraźnej przyczyny. Ta sama odpowiedź jak próbuje wysyłać na różne adresy i z różnych adresów. Może daj ten topić też na sieci na wszelki wypadek, to chłopaki podadzą w jakich okolicznoiściach można takie komunikaty dostać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Reed, to raczej nie kwestia outlooka. Mam czasem to samo na The Bat, bez wyraźnej przyczyny. Ta sama odpowiedź jak próbuje wysyłać na różne adresy i z różnych adresów. Może daj ten topić też na sieci na wszelki wypadek, to chłopaki podadzą w jakich okolicznoiściach można takie komunikaty dostać... Zapodalem ten topic na Infojame, moze cos wiecej sie dowiem. Dziwi mnie to, bo pierwszy raz mam cos takiego, a od paru lat uzywam Outlookow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...