Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Witam mam pytanie jakie będą najlepsze Ramy Firmy OCZ DDR2 chodzi mi dokładnie o 2x2 GB.800 mhz Reszta sprzetu Płyta : ASRock 4COREDUAL SATA AGP r 2.20 Karta grafy: GeForce 7900 GTX GainWard 512 mb 256 bit AGp Procek: Intel pentium dual core e 6500 chłodzenie na ramy OCZ Memory cooler OCZTXTCC2 Zasilacz mustang 450 W Edytowane 3 Grudnia 2009 przez RedTiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mysle ze najlepsze beda ramy OCZ 2x2GB 800MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 no ok ale jaka seria jejku?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 no ok ale jaka seria jejku?:Nie znam serii jejku, ale moze CL4 Reaper? Wszystkie inne wygladaja tak samo, wszystkie na esc kosztuja tyle samo, jedynie te wygladaja "jakos inaczej" i dlatego je wymienilem. Zauwazalnej roznicy miedzy nimi nie bedzie, kup CL4 najtansze jakie znajdziesz (w esc ta sama cena, wiec moze kolor radiatora Cie przekona:P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 akurat co do tych ramów cena nie gra dużej roli a cl5 to nie są lepsze od 4?? dlatego sie pytam najmocniejsze 800mhz 2x2 gb i nie wiem jak by mi sie zmiesciły te radiatory pod tego wentyla;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Im nizsze CL tym lepiej, z tym ze roznica miedzy CL 4 a 5 jest nie zauwazalna, chyba ze kazdy pkt w smarkach sie liczy. Jesli nie masz duzo miejsca to wez OCZ 4GB (2x2GB) PC800 CL4 Titanium EPP lub OCZ 4GB (2x2GB) PC800 CL4 SLI ktore roznia sie zapewne tylko nazwa :) ful selekszyn http://www.esc.pl/index.php?cPath=113_146&...p;filter_id=160 A czemu musza byc OCZ tak w ogole? Edytowane 3 Grudnia 2009 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 ponieważ mam zaufanie do tej firmy miałem OCZ na ddr 1 i mnie nie zawiodły jeszcze zastanawiałem sie nad Geli ultra 2x2 gb 800mhz ale nie wiem czy są lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Piszesz o zaufaniu do pamięci marki ocz (dobra firma a jakże) a trzymasz Swojego kompa na "zasilaczu" , marki "Chińczyk w garażu robi lepsze zasiłki"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 loooooool http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=11993 co to tak podrożało ! w cenie reaperow :D ja je kupiłem też na esc.pl za 180zł w czerwcu 2009 ;D jakby co nie kupuj ich lepsze na pewno są reapery itp. a jak je chcesz mogę Ci sprzedać taniej niż w sklepie;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ceny wszystkich pamięci poszły w górę, tak że nie ma co lolować tylko się przyzwyczajać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 czyli które z tych OCZ są najlepsze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wszystkie sa praktycznie takie same, roznia sie kolorem radiatora, ewentualnie CL'em... kup te ktore znajdziesz taniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedTiger Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 wiesz chodzi mi o wydajność a nie cene:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Różnic w wydajności nie zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...